Tuesday, February 8, 2011

Stroller For Syahir

Setelah mengusha dengan jayanya diinternet n di kedai..akhirnya Nor berjaya jugak dapatkan stroller untuk Syahir..ni ehsan n sumbangan ikhlas dari suamiku tercinta..huhu..ingat ada orang nak bg free k? kat dalam dunia ni air suam pun 50 sen kat kedai mamak tau..ok stop! apa aku melalut ni..sambung balik pasal stroller ni..beli kat online jew..murah jew..buat per nak beli mahal2 (saje nak sedapkan ati ni)..lepas budak tu pandai jalan sdiri x de maknenye die nak duduk dlm tu..skang x reti jalan pun mcm x ikhlas nak duk dalam tu..huhuhu..

Beli yg orang dah pakai..condition ok lagi 8.5/10 ..klu kat kedai yg baru n nak ok pun atleast kena labur RM500~RM1000++ tau..yang ni pun original price die pun skurang2nye mau dlm RM600..klu x silap ler..

Tp yg Nor paling suke stroller ni sebab die boleh recline, pastu one handle n handle die mmg lembut mmg ergonomic sangt, yg paling penting skali die leh lipat cam payung..jimat ruang keta and bile dah lipat ada ala2 tongkat ali yg hold stroller tu..so leh berdiri sdiri..x perlulah berpeluh2 nak pegang kan?








You see dear..Syahir suka sangat letakkan kaki die atas palang stroller tu..so sweet..macam boss kecik..hehehe


Lagi kaki atas palang


Dan lagi..Ya ampun anak ibu ni..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring