Friday, May 6, 2011

Cik Suami Pergi Annual Dinner?


Jeles jer bile cik suami bagitau yang ofis die akan buat dinner. Nor tak penah lagi dapat merasa dinner ofis ni..K*D*K*T betul..

So, tema dinner cik suami tahun ni BOHEMIAN...aduh!! sure ler kan Nor yg akan jadi mangsa jadi imej consultant cik suami..susah jugak tu imej BOHEMIAN untuk lelaki, kalau pomp senang skit..just wear a bohemian maxi dress+kat dahi @ atas tudung tu pakai ler headband/scaft.

Senang kan??

So, Nor dah merosakan tema Bohemian tu jadi BOHEMIAN+INDIE..hahahaha..

Nak tengok hasilnya??






Hensem tak??..hahaha..Pakaian cik suami Nor sponsor from top to toe except the blue jean tu. Bukan selalu pun, hadiah sempena Hari Lahir die.






Gambar paling Esklusif.......





wah..wah, bukan main lagi..katanye ni dah nak balik, saje bergambar ngan peminat..KATANYE..huhu


4 comments:

ctwAwA said...

sporting jugak en hubby ko memakainyer..en somi aku, idok ler dia nak berhias bagai kalau gi dinner.

Cik Puan Nor said...

itupun selepas diberi paksaan..huhu..ok ler kalau kiter puji melambung..kombang ler idung die tu..huk huk

Redbloodsnow said...

wahhhh smart lah dia :)

Miss AnisSensuous said...

tema dinner course anis tahun ni pun bohemian..tapi x tahu nak pakai baju yg macam mana..2 minggu saja lagi.huu. apa pun, akak kreatif.hehe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring