Wednesday, May 25, 2011

Senarai Pemenang Giveaway "My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan


Firstly Nor nak mintak maaf sangat2 sbb sepatutnya semalam Nor umumkan senarai PEMENANG GA ni. Tapi faktor kesihatan yang tak mengizinkan Nor terpaksa ambik cuti & berehat aja kat umah (kat umah tak de tenet, so tak dpt nak update yer)

Memandangkan kesibukan cik suami ngan kj2 kat Taman Perumahan tu, terpaksa ler Nor gunakan khidmat True Random Number Generator ni. Tak kisah ler, janji dpt senarai pemenang tu ngan adil & saksama..ok, kite tengok senarai PEMENANG skang, berdebar tak??



PEMENANG PERTAMA (WINNER)


No 17. Yana



PEMENANG SAGUHATI 1&2 (CONSOLATION)



No 56. Deqlis


No 35. Nadiah


TAHNIAH kepada semua PEMENANG, kepada semua PESERTA Nor nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi join & memeriahkan GA ni..

Kepada PEMENANG PERTAMA, sila emailkan alamat & gambar pilihan anda, manakala kepada PEMENANG SAGUHATI, sila emailkan gambar pilihan anda ke email nor_baiduri@yahoo.com


SEMUA KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD!!


4 comments:

aLeesYa's Mummy said...

tahniah sume..xde rezeki mummy

kakngah said...

tahniah pd semua pemenang...

deqlis said...

alhamdulillah menang saguhati:)

ok nanti deqlis email ya:)
tahniah kpd semua pemenang!

emeera asnary said...

sokey lah.. tahniah bg yg menang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring