Friday, May 6, 2011

Since Dah Gaji...Apa Lagi!!


Napa yer, bila dah gaji ada aje bende keperluan diri habis!


Habis satu bende satu masa tak pe jugak, ni tidak semua habis serentak plak tu.**Geram tul

Hehehe..apa ler Nor ni kan? dah pakai, mesti ler abis bukan ada org lain pun yg pakai..diri sendiri aja..huhu

so, since dah gaji..Ajak cik suami pergi Seksyen 18 Shah Alam pastu apa lagi semua bende Nor rembat


1st time beli mandian lifebuoy, slalu pakai LUX aje..uols, Nor suka sangat pakai PESONA punye foundation, daily use mmg ok ler. tak berminyak & light jer..huhu


Lepas shopping untuk diri sendiri, haruslah shopping untuk anak jugak..huhu

susu stock 1 bulan ker ni? huhu..tak suka beli sikit2, beli bnyk terus buat stock




Eh!! untuk suami tak de ker? hehehe..belum lagi..insyallah, nanti weol plan nak gi Jaya Jusco Bukit Raja this weekend..lalalalalala


3 comments:

amiey lee said...

shoppingggggggg

sukakan..samala kita..pakai olay pencuci muka tu..huhu

jom join contest love u mom

ctwAwA said...

Lactogen harga patut kat 99 speedmart..maklumlah kita pun ibu-ibu Lactogen

Cik Puan Nor said...

tu ler..kakak aku cakap lactogen kat 99 speedmart tu murah..beza 1 ringgit kat mydin..tu sekotak..klu aku beli 6 kotak..cer kire cer kire..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring