Wednesday, May 11, 2011

Penawar Penyakit Kuning ~Bayi Baru Lahir



Entry kali ni Nor nak share ngan uols tak kira ler uols mak orang, bapak orang atau pun bakal nak jadi mak orang atau bakal jadi bapak orang..**berapa kali bakal ler..huhu

Masa Syahir dah beberapa hari lahir, dia mmg kena penyakit kuning ni tapi bukan ler tahap serius. Tapi risau ler jugak.

So, kakak Nor advice beli ubat penyakit kuning ni kat farmasi. Tak ingat dah berapa ringgit, tapi tak de ler sampai RM10 sebotol.

Mak ada kasi Syahir minum **Pakai sudu tak berkesan pun. Rasa makin naik kot, tahap bacaan penyakit kuning tu. Nurse yg dtg check dat day suh bawak Syahir utk check darah kat hospital.

Abang yang kerja kat lab Hospital advise mandikan & bagi minum **skit aje campuran daun2 herba DUKUNG ANAK & POKOK AJAIB **rebus tau semua daun2 herba ni. alhamdullilah lepas practise it for almost 3 times. Then, mamy baby fully recovered from dats disease. Thanks Allah..alhamdulillah Amin..



POKOK DUKUNG ANAK **memang tumbuh meliar ni


POKOK AJAIB **setengah nursery ada jual


all pic credited to google


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring