Tuesday, May 10, 2011

Top 10 Contest Gambar Saya Cantik


Alhamdulillah..

Tak sangka ler, Nor dah tersenarai sebagai top 10 untuk Contest "Gambar Saya Cantik"..

If uols nak tau, Nor penah ler join Contest ni [Link].. anjuran blogger Aku Syafrina [Link]..

Memang tak expect pun tersenarai mungkin sebab contestant tu yg mmg superb..more than 100 contestant..

Amin..tak penah2 ler kalau join contest sampai beratus2 penyertaan Nor disenarai pendekkan, atau bahasa englishnye short listed..huhuhu

So, boleh ler uols terjah [Link] cni untuk tengok senarai penuh TOP 10..

Terima Kasih yer Syafrina sebab sudi pilih gambar kiter yg tak berapa best tu..huhu

PST: harap2 ler leh menang sebab hadiah die tu mmg berpinau mata nengok...tapi kalau tak menang pun kire sudah bertuah dah sampai tahap tu kan? betul idak??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring