Friday, May 27, 2011

Sambutan Hari Ibu di Taman Perumahan


Alhamdulillah...Agak aktif jugak ler Taman Perumahan Nor tinggal skang ni **tak de ler mcm katak bawah tempurung @ buat hal masing2.. Mana tidaknye, tiap2 bulan mesti ada 1/2 aktiviti **kadang2 meeting pastu ada buat mkn2

Entry kali ni plak pasal sambutan Hari Ibu minggu lepas. Walau dah terlebih harinya, tapi weol tetap buat saja2 jer untuk appreciate kaum ibu kat cni. Mmg meriah ler, kol 8.00 mlm ada bacaan yasin pastu mkn2 plak menyusul lepas tu.

Layan gambar weols dat day..walla




Nor sumbangkan kek coklat moist home made punye tau..huhu..cer teka mana satu yg Nor buat?..hehehehe



Tengok ler Syahir yg tak mahu didokong..**konon2 nak berjalan sendiri ler, padahal merangkak belum lagi..huhu..sabar je la






Kaum bapa konon2 sibuk meeting..hehehe






PST --> Aktiviti yang akan menyusul lepas ni adalah Sambutan Hari Bapa plak..nak masak per yer?


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring