Tuesday, May 10, 2011

Hadiah 1st Giveaway "My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan"


Salam semua,

Firstly Nor nak mintak maaf sangat2, lately busy sesangat. Blog pun slalu tak sempat nak update. Hari ni bru ler sempat nak publish hadiah untuk My Lucky Follower itu..**sapa ler yang bertuah ni

Hadiah seperti yang dijanjikan, set barangan mekap Simply Pretty dari rangkaian produk Avon.



Set Mekap termasuk ler..Maskara,Lip Gloss(best lip gloss ni), lip balm, eyeliner & eye brow.

Hadiah biasa2 aje..hopefully PEMENANG PERTAMA Giveaway akan suka & leh ler melaram sakan lepas ni...


PST: sorry yer, hadiah pun tak sempat nak bungkus ker ape. Sebab terlampau busy dengan kj2 handover ni..ada staff kat department Nor dah nak berenti. Part paling best gilo tu, oden yg kena pikul tanggungjawab. According to my collegeous, "u are the IT SUPPORT, ANALYST PROGRAMMER, SYSTEM ANALYST..dan best part ur are IT MANAGER..hahahaha funny.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring