Friday, April 8, 2011

Adakah Aku Gila??

"Adakah Aku Gila??"

Ya..ya..**sambil angkat tangan due2 belah

Nor mmg gila kalau sentuh bab2 Shopping ni..lagilah shopping online..Ya Allah!! bila ler nak bertaubat ni..atleast kurangkan tabiat membeli belah pun dah bersyukur..dah banyak kali dah buat ikrar nak kurangkan Shopping Online ni..tapi x pat ler nak tepis2 ni

Pantang ada kredit dlm akaun..mule ler gatal tangan pastu siap parkinson2 lagi..Nak itu!!, Nak ini!!

So kali ni **baru minggu lepas Shopping baju Syahir, smlm shopping lagi..tapi lega ler skit sbb Shopping kali ni bukan untuk Nor tapi untuk kakak Nor yg duk ngiyau2 suh belikan baju untuk anak die **tumpang gak skaki belikan brg Syahir...budjet duit pos *_*

Smlm Last Day Crazy Sale kat blog Mawarita aka Kak Ita..so Nor x lepaskan peluang membeli dan membelah lagi untuk diskaun 50% less itu..kali ni apa yg Nor rembat??


Nor belikan untuk Syahir Elephant nye design..leh letak barang Syahir masa kuar jalan2..asyik duk numpang beg IBU die jer..huhu ~ RM40


yang ni kakak Nor punye ~ RM 40

Yang ni pun kakak Nor punye ~RM40



yang ni Nor belikan untuk anak buah Nor..leh die buat baju raya ~RM35




last but not least








Prewalker shoes ni Syahirnye..huhuhu RM 28

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring