Monday, April 18, 2011

Fade Up


Fade up ler..asyik kena makan luar jer..dah 5 hari dah duk makan luar..pagi+petang+malam

Asyik duk meronda duk cari tempat makan best tapi ngan rega berpatutan ler **ye lah makan x best tapi mahal, menjawab ko nanti

Skang Nor dah layak jadi duta jalan2 cari makan..ni semua gara2 renovation kitchen yg lum siap!!..ada ckit tergendala**cam rancangan TV plak...kat shah alam skang ni slalu ujan+pakcik yg tukang buat kj tu demam plak..mungkin sbb cuaca x menentu..

SABAR je ler..

Asyik makan luar, sampai poket pun udah kering...sob..sob..lari budjet bulan ni.

Tapi uols jngn risau especially peserta2 My 1st Giveaway, walaupun poket Nor dah agak kering. Tapi hadiah giveaway tu tetap the BOMB..rugi x join tau..huhu..

pst: lama dah x merasa makanan air tangan sdiri, singgang ikan, ikan bakar, budu+tempoyak, ulam....arggggggggghhhhhhhhh....ada lagi, ayam masak merah, asam pedas, ikan kicap..lap mulut cepat2 sbb air liur ngah meleleh ni..huhu

4 comments:

ctwAwA said...

tak pe..pas ni bleh masak dengan dapur baruuu

Cik Puan Nor said...

dapur baru..huhu...

Redbloodsnow said...

hehe...tak lama lg nor akan ganti que jd host jalan² cari mkn ler jwpnya..hehehe.

pssttt...cepat kering wooo if dok mkn luar :D

Cik Puan Nor said...

betul2 yunk zie..mmg cepat kering tau..dah ler mmg ngah kering sbb buat renovation lagi..SABOR jer ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring