Thursday, April 21, 2011

Letih?Happy? @&*%^$#$^&@



Bila sebut jer pasal IBU + BEKERJA..

Mesti anda penah alami situasi begini!! bila sebut jer Weekend..mesti semua orang happy kan?

Tapi bagi IBU yang bekerja mcm kite2 ni..selalunya weekend bukan boleh duduk relak pun..kemas umah, jaga anak, masak..

Slalu mcm ni ler kerja Nor kat umah bila cuti2 Malaysia..**ni kalau tak keluar gi jalan2 ler..kalau tak koser Nor nak ngemas bagai ni..tak dok maknonyo!!

Pst-->>Sok hari last bekerja..bestnye..leh bermalas-malasan kat umah nanti..huhu **poyo jer kata nak kemas umah..

2 comments:

fisa othman said...

fisa pulak dari weekdays sampai la weekend bz memanjang...dalam sebulan tu ada 2 3 kali je weekend kat rumah...selebih nya asyik ada hal jek...almost every 2 weeks balik kg..so remaining of the weeks ada hal2 lain pulak...uhukksss sian kat rumah tu tauu...:( asyik kena tinggal kan jekk...

Cik Puan Nor said...

hehe..kalau Nor plak; rasanye weekend bnyk spend masa kat umah..jrg gak blh balik kmpg..kmpg kiter jauh..sob..sob =(

husband slalu gak kena kj sabtu..layan citer kat ASTRO aje ler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring