Thursday, April 21, 2011

EDIT Gambar PEMENANG "My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan"

Dah nak edit gambar PEMENANG giveaway ke?

Hehehe..bukan ler..sebenarnye entry ni Nor nak describe skit pasal hadiah untuk 3 org pemenang My 1st Giveaway tu..pasal edit gambar pemenang secara PERCUMA.

Selepas sesi terjah menerjah blog peserta, ada juge ler yg MUSYKIL+TERTANYA2 mcm mane Nor akan edit gambar pemenang tu??

OK!! kat cni Nor terangkan..Pemenang akan pilih gambar favourite dorg dan akan hantar kat Nor melalui email..

Pemenang boleh antar atleast 3 KEPING GAMBAR (Original saiz tau) dan Nor akan edit cuma 1 KEPING GAMBAR aja yang Nor rasakan menarik dan tertarik..**kalau mood nak edit tu dtg gile2 Insyallah Nor akan cube edit lebih..hehehe

Sesi edit mengedit ni, bukan Nor syok sendiri aka SS tau!! tapi biarlah ada persetujuan antara 2 pihak..yang canggih manggih tu Nor x de ler PANDAI sangat **budak baru belajar jugak ni..biasa2 tu boleh la..

Ni antara contoh gambar yang Nor dah edit.. **sila memuntahkan darah..huk huk

Gambar SEBELUM edit


Gambar SELEPAS edit

Gambar SEBELUM edit

Gambar SELEPAS edit

Gambar SEBELUM

**lihatler mukaku yang tak flawless+berkedut & berparut tu..huhu..dah tua dah!

Gambar SELEPAS

**Ececeh!! scars+kedut sudah tiada..cop!! cantik tak contact lens ku..huhuhu


pst:-->Nor bukan ler expert sangat nak mengedit2 gambar orang, tapi sbb Passion+suke..so Nor cube buat yang terbaik..


5 comments:

Nida said...

wah... cantiknya... seronok lihat org pandai edit mengedit ni...:)

Siti nAdiA (NaSz) said...

comelnyer kak..

Lyaa Suriany said...

cantik akk edit
kalau bg lya
hancussss
haha

QUEENPINK said...

SALAM.

JEMPUT JOIN GA

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Cik Puan Nor said...

Nida : TQ yer

Nasz: comel k? akak ker yg comelnye? huhu

Lyaa: Ala, lyaa lum try edit agi..cer try..musti lagi cntik dr akak buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring