Monday, April 25, 2011

Blogger Review ~ Kak Danish @ Tauke Perfume

Nak Beli perfume Original tapi ngan harga berpatutan?

Nak Lagi murah dari kat kaunter? tapi nak sama2 wangi?

Hehe Nor ada penyelesaiannye!..Nak tahu bace sampai habis tau (-_-)

Entry kali ni Nor nak kongsi2 ngan uols pasal Perfume plak.. so kali ni, mangsa pilihan Nor seterusnya ialah Kak Danish aka Tauke Perfume..huhu

Selepas dah bekerja ni..bile ada duit lebih; tangan mesti gatal nak membeli itu dan ini.. Bile bau org dtg kj sume wangi2. Mula ler berangan pastu siap ajak cik Suami temankan Nor pergi Parkson, Jaya Jusco, kadang2 pergi terjah Sogo semata2 nak cari perfume. Mula2 bukan main semangat lagi bile dah smpai sana & mata terpacak nengok harga perfume mata bukak mulat2 **habisle gaji aku kali ni..x de ker lagi murah ni??huhuhu

Nor pun tak ingat dah mcm mana leh terserempak ngan online shop Kak Danish [Link] ni..tapi kali pertama terjah! mmg rasa comfident aja. Bila lihat list orang yang order tu majority return customer.

Tanpa was2 Nor order Bvlgari Rose Essential [
Link] tapi tester unit sbb nak try dulu. Alhamdullillah..mmg best bau yg tahan lama mcm kita beli kat kedai. Lepas tu Nor ada order lagi cam Dunhill Red dan Lacoste Pour Femme and guest what dapat miniacture percume Lolita Lempika **klu tak silap kat M'sia tak de tau.. Nak baca entry lama Nor pasal perfume ni click sni [Link]

Skang Kak Danish ada stock yang uptodate punye tau..jom terjah kalau nak tau harga!!..Murah!



NO REJECT NO REFILL NO DEFECT !!










TRADEMARK KAK DANISH -->Sapa suka wangi2..meh le cari kite..Original Perfume 100% NEW & SEALED IN BOX


Entry ni cume saje nak kongsi2 ngan uols aje..tak de motif2 lain tau..huhu..Sapa2 yang suka pakai @kumpul perfume tapi penat dah duk beli yg mahal2 tu..Boleh cuba yg ni.Pakai utk sendiri, beli wat hadiah ker kan??. kalau berkenan leh usha tanye terus kat Tauke. **kadang2 harga leh dirunding betul x kak Danish??huhu

Urusan jual beli mmg x de kaitan langsung ngan Nor. Urusan adalah antara anda dan Tauke tau?

Ok sampai bertemu lagi dalam Blogger review bersama Awekelantan!


~ Stay Tuned~




~Segmen Blogger Review disclaimer~

Yang Baik itu Datang dari ALLAH & dan yang kurang baik itu datang dari kelemahan masing2..wallahuallam.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring