Wednesday, April 27, 2011

Cinta Zaman Kampus (^_^) **blush


Bila sebut aje pasal cinta zaman kampus mesti kite duk teringat plak pasal CINTA MONYET ni.

Masa zaman kampus dulu Nor mmg tak banyak kawan mana..cume kawan ngan geng2 satu Course jer. Kitorg 8 org sumenye mmg antara group paling famous jugak kot masa tu kat fakulti kitorg.. ** hukhuk **batuk plak

Perasan ke? nak kata perasan tu sbb ramai cakap group kitorg famous **hukhuk **batuk lagi.. itupun famous sbb kitorg ni kemana2 pun selalu 8 org aje..tak berpecah2.. pergi kantin 8 org, keluar 8 org, jumpa lecturer 8 org, study kat fakulti pun 8 org, pergi dining 7 org..eh! eh! mana pergi plak sorang lagi..hehehe sebenarnye sorang tu laki, mana leh masuk dining pompuan..hehehe

Mungkin sbb tak bercampur sangat ngan manusi2 lain ni..ada ler group kitorg ni yg couple same sdiri..dah lumrah ler kan? so balance tu mmg single mingle masa ni. termasuk ler Nor..hehehe maybe x suke kot bercouple2 sama sendiri..ada jugak yg duk usha2..**ishh malu ler plak

Tapi hakikatnya Nor lebih suka berkawan..ada jugak slalu kuar ngan kawan atas kawan **uols paham?? tak faham buat faham yer..

Dan selalu jugak ler bertukar2 teman makan kat Dataran Cendikiawan & Seksyen 2 tu..sampai pakcik kat kedai makan tu heran mana satu entah pakwe Nor..**masa ni semua kawan..

Sampai ler dah kenal Cik Suami.everything changed..no more tukar2 teman makan..poyo setia ler konon..tapi masa tu rasa dlm hati "HE's THE ONE"

pst:-->> kenal ngan cik suami ni pun kawan atas kawan yg kenal kan! aci x?? hehehe..


INIKAH CINTA MONYET??


Gambar ni lukis sendiri..cantik x?huhu


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring