Friday, April 1, 2011

Online Shopping Untuk Syahir

Wah!!..wah!!..wah!!..semangat betul kak senah ni shopping untuk anak terunanye, mentang2 dah gaji..huhu

Kali ni Nor berjaya rembat 3 helai baju baru untuk Syahir..itu pun online ^_^ suke2..

Jom usha apa yg Nor rembat utk Syahir..

price RM55

Price RM45



Price RM 27


Sakannye shopping kak senah..online shopping pun dah beratus2.huhu...itu ler uols x tau skang ni MY BABY"S COLLECTION ngah buat BIG SALE tau diskaun 50% & 25% less


So, untuk belian kali ni Nor entitle untuk dapat 50% less..jimat gile tu **dah ler cost POSLAJU pun tong2 ngan ofismate..lagi ler jimat +_^


if nak dptkn diskaun 50% less uols kena ler jadi FOLLOWER+RETURN CUSTOMER dan ada lagi tau belian mestilah >RM100. Manakala 25% if uols FOLLOWER+RETURN CUSTOMER dan belian >RM50


Apa lagi uols, jom sama2 kite terjah blog KAK MAWARITA ni..SALE cume sampai 7 APRIL aje..x sabarnye nak tengok baju yg Nor beli..isnin bru sampai


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring