Wednesday, April 6, 2011

Blogger Review ~ Kak Hanieliza @ Kak Liza

Alhamdullilah..seperti dijanjikan..Untuk segmen review blog untuk pembuka Tirai..chewah!! pembuka tirai jer? tingkap x de k?..huhu

Dengan ini Nor telah memilih blogger aka Chief Kak Liza @ Kak Hanieliza [link]

Setelah dah kahwin ni..Nor banyak surf tentang resepi2 ni..**cik Suami org Perak, jadi kena ler pelbagaikan masakan, x de ler asyik nak makan singgang ikan jer..

Dan blog Kak Liza ni mmg antara blog yg Nor suke cedok resepi beliau. Kire dah bnyk jugak resepi yg Nor berjaya cedok & praktis kat umah..alhamdullillah, mmg resepi Kak Liza superb ler.

Ni antara resepi yg Nor penah praktis kat umah..menjadi tau..**cume penambah rasa tu pandai2 ler sdiri nak adjust ikut kesesuaian anak tekak masing2..


Kerutub Ayam..dah banyak kali try

Daging masak hitam..mmg sedap..bertambah nasik cik suami aritu..huhu


yang ni lum try lagi dan mmg nak try..


Untuk Kak Liza, Nor nak ucapkan terima kasih sbb sudi kongsi resepi akak. Betul org cakap cara nak memikat hati cik suami antaranya adalah MASAKAN air tangan kita sdiri..^_^



Yang Baik itu Datang dari ALLAH & dan yang kurang baik itu datang dari kelemahan masing2..wallahuallam.



3 comments:

Siti nAdiA (NaSz) said...

mnyakk sedp..nk blja gk le

Cik Puan Nor said...

blajar2..jngn x belajar..best tau kalau tau memasak ni..x tau bile leh jadi cam kak liza yer..huhu

Siti nAdiA (NaSz) said...

xpe kak..insyallah..leh punyer..
mcm sedp je kak..sy pun nak bljr la..hehe..kak jom join contest ni..
tgk kat cni ok..
sy tag kan akak
http://miszrockers.blogspot.com/2011/04/mamachia-1st-give-away.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring