Friday, April 15, 2011

Birthday Lunch Ngan Cik Suami


Ari Isnin cik suami cuti sbb dat day kan Bday die **ofis bagi cuti 1 hari..bestnye

So, celebrate ngan cik suami kat Secret Recipe kat Giant Kota Kemuning aja ** dekat ngan ofis Nor

Cik suami x mo pergi jauh2 sbb dat day jugak ler kat umah Nor ada buat ckit renovation, so cik suami kena ler rush skit sbb nak kena pantau org buat kj kan.

best jugak Secret Recipe dlm Giant ni..x sesak+makanan die pun lagi sdap dari Secret Recipe Ole2 & Kota Kemuning tu..**stakat Nor makan selama ni ler

cume order set Lunch yg ngah ada promosi skang ni **bukan budget jimat tau..huhu

Last skali photo owner blog mesti ada..lalalala

4 comments:

Redbloodsnow said...

YUNK...ZIE LOM LG SEMPAT CELEBRATE BDAY DILLAH :( PERTENGAHAN BULAN 5 BARU DILLAH BALIK KCH...SEDIHNYAAA

PAPE PUN, HEPI BLATED BDAY SUAMINYA AWAK :)

Siti nAdiA (NaSz) said...

bestnyerr..jeles2..hhee

Cik Puan Nor said...

sabar2 yer Zie..hehehe..actually walau dah belated hadiah pun blum kasi lagi..saje nak kasi surprise kat husband nnt

Cik Puan Nor said...

adik Nasz..hehe..mmg best gak tau bile blh dating ngan cik suami jer..kalau x slalu kuar bertige..anak x de kasi pengasuh jage..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring