Tuesday, March 22, 2011

1st Guess Handbag


Akhirnya my 1st Guess Handbag dah bertukar tuan..Nor dah kasi kat Mak Nor **vouge mak gue pakai handbag Guess..hehehe

Actually Mak dah lama ngiyau2 nak Handbag dalam koleksi Nor..so bagi jer die yg ni..masih baru lagi..macam mana pertama kali beli mcm tu jugak ler masa Nor kasi kat mak. **percaya tau x, Nor bru jer 1 @ 2 kali pakai handbag ni.. x gemar sngt sbb berat ckit.. tu blum isi pe2 dah berat..maybe sbb besi2 yg duk melekat tu kot..huhu

Anyway selamat bergaya Mak..huhu..

nak baca pasal entry handbag ni click >>cni

4 comments:

Life as AsMissY said...

kelassssssssss..! hehe..

Nor said...

mak gue mmg klasss..

shidaidris said...

hi dear, nk bg tipss ckit handbag guess memang berat sbb ada besi besar gedabak.....kalau nk beli jugak kena try banyak kali.

ni belum letak barang dh berat, alih2 mesti x pakai kan.

Cik Puan Nor said...

tu pasal..teruja ler ngan besi2 die tu..mmg masa try rasa cam berat..x sangka plak lepas letak barang kemain berat pastu mst pass kat hubby suh pakai..kuang2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring