Wednesday, March 30, 2011

My Avon Makeup Collection

Ni antara koleksi rangkaian Mekap Avon yg Nor slalu bawak ofis..kat umah ada lagi..huhu.stakat ni ok ler pakai product Avon..**Murah kadang2 ada diskaun utk ahli Avon mcm Nor..kire produk mampu milik

Paling suka ngan eyliner die..lebih dari 7 tahun Nor pakai..x penah tukar2..penah jugak try nak tukar..alih2 pakai balik yg ni.. Maskara die pun lebih kurang 4 tahun Nor pakai..stakat ni maskara paling murah pastu paling ok..x comot pastu ringan aja..**ni yg stakat Nor pakai ler

Blusher, lipstik, eyebrow & lipliner Nor bru pakai..ok jgak ler..blusher die shimmery gitu..just nice bile apply..lipliner die pun ok..cume eyebrow die cam jenis basah skit..nak kena ati2 bile pakai..takut terlebih pakai jadi cam kening RAJA BERSIONG plak karang..larikkkkkkkkkkk..


mcm ni skali blusher Nor kerjakan..huhu


True Color blush in peach
glimmerstick eyeliner in blackest black
simply pretty eyebrow pencil in brown
simply pretty lipliner in nude
simply pretty long lash waterproof mascara
Avon blusher brush -in 1 set




pst: rangkaian produk yg sesuai untuk golongan student & pekerja yg x mementingkan jenama **Avon pun berjenama apa..huhu..yelah kadang2 bile dah bekerja nak cari yg ada klas gitu cam MAC, Bobby Brown etc..huhuhu..gue x kisah..mana2 pun rembat janji OK..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring