Tuesday, March 1, 2011

Lepak Kat Laman Rumah


Ari Sabtu lepas x de pg mane2 pun...lepak2 kat umah jew. Suami pergi mancing ngan ofismate.. mmg keboringan skit layan citer hindustan jer..huhu..

Sebelum pg mancing cik suami ada pesan, maybe ofismate die akan singgah lepas mancing..so masak ler pe2..Adoi!! nak masak bagi org makan yg x kompiden ni..masak bihun ajer ler.Kopok lekor n kopok keping ada lagi..so, mintak mak tolong masak skali..huhu..air tangan org tue lagi POWER tau..mmg sedap.

Alih2 kakak Nor kol adik kata nak datang jalan2 kat umah, tapi petang2 skit ler..Alahai! sok bru plan nak pg umah die lepas pergi pasar karak..maksudnye kena masak lebih lah yer..

Ni ler rupenye bile satu family berkumpul, lepak2 n gosip2 kat laman rumah..Tengok si cilik Syahir tu..tu maksu die punye kerja ler tu bagi pakai cermin mata sbb Syahir silau..petang2 mcm ni kat umah mmg silau skit..time dah nak sunset kot..


lawak betul Syahir ni..makin nembam2 pipinye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring