Friday, March 4, 2011

Edit Photo Contest By Sasa T Part1


Join contest again and again..huhu..and guess what??contest ni pun pasal edit photo.. for sure Nor akan join ..For your info this contest is organized by sasa T dan jika korang berminat nak join leh terjah blog tuan empunya contest ni..

Contest ni agak lain skit sbb slalu kalau contest edit photo mesti pakai gambar kita.. tapi kali ni syarat2 penyertaan kena guna gambar ownernye sdiri..macam mane tu yer??

kat cni no pilih gambar ni untuk di edit..


GAMBAR SEBELUM EDIT



dan selepas bertarung dengan photoshop..so, ni lah hasilnya..Nor berikan nama untuk photo ni SWEET.. hope owner suke ngan photo ni..heheh ^^



Dan kawan2 yang kena tag untuk join contest ni..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring