Thursday, March 31, 2011

Dinner Kueh Teow+Bihun Celup

Syurga betul malam tadi..ye lah cam teringin sangat nak makan mee celup..Husband mcm biasa x kan nak menolak bile Nor cakap teringin nak mkn something2 ni..**kalau die tolak die jugak yg merana sbb Nor akan keep remind die jew smpai die boring..sambil tu wat ler mulot muncung2 skit cam kartun Din Ujang tu..huhu..jahat betul ler, ala nak manje skali skala x salah kan??

So smlm order Kueh Teow+Bihun Celup..cik suami order roti cana aje..



Pada sapa2 yg x kenal mee celup ni ler rupenye..nmpk sedapkn?? kalau org sebelah Timur tu sure tau mee celup tu apa.

Mee ni x sama tau ngan mee sup or bihun sup tu..kadang2 mee/bihun sup tu rasa cam plain jer kan? tapi idak pulak ngan mee celup ni..rasa die mmg cukup. Ada manis, masin, masam & lemak2 kacang tu..tambah plak ngan cili jeruk die mmg perghhh..cube ler pekena skali..sure nak lagik..huhu



Mesti korang tertanye2 mana nak dapat mee celup ni..Nor kongsikan ngan korang mee celup kat area Shah Alam, Selangor



Ni kedai yg Nor ngan cik suami pergi smlm..RESTORAN WIRA SEJATI kat Seksyen 18. Kedai die mengadap Kolej UiTM tu..mcm2 agi mknan org Kelantan cam nasi kerabu, nasi dagang, kuih muih orang kelantan..mmg rabun mata nengok...

So smlm apa plak dinner Syahir??





Hehehe....cam biasa ler Syahir ngan botol susunye x leh nak pisah..Syahir lom leh makan agi mee celup..cepat2 besar tau, nnt ibu bawak Syahir makan kat cni lagik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring