Monday, March 7, 2011

Online Shopping Part 2


Seperti yang Nor janjikan..ni entry sambungan dari entry ni. Kali ni nak crite pasal kegilaan shopping Blouse dan tudung plak..

Yang ni namanye Angelirial Blouse. Warne Grey dan Black ni Nor beli kat Chicfashionmall. Nampak model pakai cam lawa jer. tapi realitinye, baju die agak labuh dan kembang skit kat bawah..**ada plak ofismate cakap baju ni cam baju tido, ahh!!persetankan semua itu...gue x pedulik...x kisah orang cakap ape, janji gue selesa..huhu..

Mmg x dinafikan baju ni agak selesa sbb pakai x panas..maybe material die kot..**nak pakai baju ni prefer pakai singlet or inner sbb agak jarang skit..

pst--->skang ni chicfashionmall nak restock baju ni..cepat2 rembat





Blouse Purple, Biru coreng2 dan warne hijau army Nor beli kat KFGLAM. Mmg selesa pakai baju ni..material jenis cotton..



Abaikan lipstik yg telah dizombikan..huhu


sangkut bagai cam nak promote berniaga jer..lantak apa org nak cakap..



Tudung syria pun Nor bnyk beli online gak..especially Syria Plain cotton. ssh gak nak cari..kadang2 klu ada pun warna yg kita nak tu dah sold out..sedih..sob..sob

So utk plain Syria Nor slalu order kat Shida..pemilih oohh perempuan tu (barangpavillionhargamydin).rasa2nye dah lebih 10pcs Nor order ngan Shida,kire regular customer tau..huhu..


Kalau syria diamond plak kat Akedsyria..mmg bnyk pilihan tudung syria.**boleh rambang mata tau..


Ni plak antara tudung syria corak Nor beli ngan Khai, pemilik Aweknona.com..tapi skang khai dah ada new blog KFGLAM..


**pic credited to aweknona**pic credited to Aweknona

kalau ada $$ dalam akaun jer, tangan terus gatal nak bershopping.. adoit!! dah jadi mcm penyakit plak..sampai cik suami dah penat dah nak larang..akhir skali cik suami surrendar jer..
banyak barang lain2 yang Nor penah beli online..perfume (original tau), stroller, playmat, busha pant, topi, toto, selimut, cadar..ada lagi tau..kadang dah lupe..huhu

Moral of the story, kalau nak beli online ni boleh jer..tapi makesure..uols mesti confident yg blog tu boleh dipercayai..sbb dah banyak kes tau org menipu kat online ni..die jual mcm2 tapi actually brg tu x wujud pun..so PLEASE BEWARE!!

pst: entry ni cume nak kongsi ngan uols shopping blog yg boleh dipercayai dan Nor pun penah deal ngan dorg so many times..so if uols rasa cam nak cube2 usha, just go on..**tapi if uols x puas ati don't blame me ok..SHARING IS CARING..chow..

2 comments:

Life as AsMissY said...

yep.. sharin is carin.. tp k as suke blouse awk yg ats tu.. mybe awk rendah so, nmpk labuh sgtt.. pkai ngn leggin pun cntik tau!! hehe.. bj tdo?? sp yg ckp tu? hadoiii.. jgn lyn.. n jgn tkujat kalo k as pun bl pattern yg sm.. kui kui kui

Nor said...

hehehe..are2..dah beli pakai ajer ler..kite rasa blouse ni mmg sesuai sngt ngan kak as sbb kak as tinggi..kite ni x cukup inci..huhu..beli tau jngn x beli kite prefer grey..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring