Wednesday, March 2, 2011

Edit Photo Contest By Hajar



Terbaca pasal contest ni..memang menarik tambahan lagi Nor ada jugak simpan a few photos yang dah di edit pakai photoshop..saje godek2, ttbe menjadi tu simpan ler buat koleksi sendiri

sila klik cni jika nak join

Nak join ? Tengok syarat2 nye di bawah neyy :


Syarat-Syarat Penyertaan


1. Tulis 1 entry pasal contest ney. Tajuk entry tersebot tules "Edit Photo Contest by Hajar".
2. Korang letak 1 atau 2 gambar yang korang edit tuhh. Tak kira korang edit gambar ape skalipon.
3. Letak banner kat atas neyy dalam entry and sidebar korang. (jangan lupe link teros ke blog Hajar ye)
4. Follow blog Hajar (wajib).
5. Tag 2 orang kawan korang. (Pastikan dy tawu ye)
6. Tinggalkan komen korang ke entry ini ye.


Haa, mudah kan ? Join jangan tak join taw.


So untuk contest ni Nor pertaruhkan 2 gambar..x tau nak pilih mana satu..letak jer dua2..

1) GAMBAR SEBELUM DIEDIT..**sememeh jer muke


NI PLAK GAMBAR SELEPAS DIEDIT

untuk gambar ni Nor namakan HOT..sbb warna yg digunakan pun warna2 panas..

sila klik gambar utk tumbesaran

2) GAMBAR KE2 YANG BELUM DIEDIT..**nmpk mataku yg panda sbb slalu berjaga malam



NI GAMBAR SELEPAS DIEDIT

gambar ni NOR namakan COOL..warne biru mmg cool..**lihatlah mata panda ku sudah tiada


sila klik gambar untuk lebih jelas

ok itu jer ler..hope tuan contest dpt trime entry ni..okies chow chin chow ^^

ohh luper plak..nak kena tag kawan2..so nak tag 2 org kawan **jngn luper join jgak

2 comments:

Life as AsMissY said...

xpandai le aku, nk wat cik puan mun wei.. hehehe.. ape pun, 1st pic da best..!

Nor said...

hehehe..kita pun x pandai gak..blajar kat tenet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring