Tuesday, March 1, 2011

Explore Photoshop

Rasa dah agak lama x godek2 Photoshop ni..ari ni rasa mcm nak explore skit..ye lah bukan pandai mane pun..still nak kena belajar..ni pun blajar kat tenet aje..sape nak ajar klu kita sdiri x usaha nak blajar..huhu

dapat ler blajar ari ni..skit pun jadi dari x tau langsung..


Yang ni Nor namakan Ilusi..cuma gunakan warna Merah dan Hitam.


Yang gambar Syahir ni plak Nor namakan LOLIPOP..sesuai dengan warna keanakan tu


Yang ni plak ICE COOL..warne biru sebagai tema..

1 comment:

Nor said...

suka sangat edit photo..mmg rasa satu kepuasan bila gambar tu nmpk cantik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring