Friday, March 4, 2011

Online Shopping Part 1


Entry kali ni Nor nak cerita skit pasal shopping online..semua tu kat hujung jari jer..tekan2...pastu bayar..sok dah ada depan pintu..huhu

kire senang jgak ler idup ni..kegilaan shopping online ni start masa Nor tngh pregnant **ssh ler nak shopping masa pregnant ni, cepat penat..jalan skit dah mengah..husband slalu berleter jew

Sebab hebat sangat penangan online tu kire boleh dikatakan setiap minggu order barang ***sampai kakak kat receptionist tu dah leh agak parcel tu sapa tuannye..^^

Ramai gak ler mmbr2 satu ofis, kakak Nor pastu jiran2 tanye mana beli maxi dress..kadang2 saiz untuk badan XS dan S tambahan tinggi cume 152 cm ni susah tau nak cari maxi dress yg fit jer ngan badan ni..hehehe..majoriti maxi dress yg ada kat kedai sume saiz besar2 pastu labuh2 plak **kirenye dorg design ikut badan model jer rasa, dorg ingt kat malaysia ni sume makhluknye tinggi2 ker..rata2 cume 150cm jer..apa pendapat korang??

Kalau berkenan pun maxi dress yg ada kat kedai tu terpaksa ler gue potong..sob sob...
Ni antara koleksi2 maxi dress Nor beli kat online..**mungkin korang pun ada..huhu




yang Hitam dan putih ni beli kat ChicFashionMall






Yang ni tangan die labuh skit, Nor kena alter..ni plak beli kat CurveyQueenCloset


Yang Hijau Turquois dan warne coco ni lupe beli kat mana, tapi tauke sama..Mmg ada crite sedih skit sbb tauke blog tu salah antar baju..Nor nak yg warne Hijau Turquois ni tapi die antar warna Hijau buruk..so, deliver delay skit..nak kena pos balik kat tauke die pastu nak kena tunggu balik item yg Nor nak tu..ermm...







Dan satu lagi Nor beli kat Ladiesfash..yg ni pakai 1 kali jer..warne merah terang..gambar x de plak nak tunjuk..

--> EDITED ON 7 MARCH 2011

Nilah rupenya dress yg Nor beli kat Ladiesfash tu..sayang cume pakai 1 kali jer..huhu


Yang ni plak Nor lupe nak publish ari tu..lupe ada maxi dress warna maroon..ni beli kat Hijabi Boutique..mmg banyak maxi dress cantik2..pulus pun cantik gak..tapi baju ni agak besar skit..so kena alter tang labuh dan kena kecikkan skit baju tu..sbb lampau besar..walau pun Nor ngandung masa ni..mmg x fit badan pun



**pst: masa mengandung suke sngt pakai baju warne terang2, pembawakan budak kot and dats why ler skang ni Syahir suke sangt tengok org pakai baju warne terang2..^^


so next entry nak crite pasal blouse plak..tunggu!!!




~to be continued~

3 comments:

Lyaa Suriany said...

weeeeeee
lyaa pun suka online shopping..
actually,
gila online shopping ni
sampai pokai
hehe

ct wawa said...

betul..x sedar duit sikit2 terhakis dari acct

Nor said...

hehehe..klu dah nama pompuan msti nak abiskan $$ jer..online shopping ni WAJIB tau..x sedar duit RM100 leh abis dalam masa 1 hari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring