Monday, March 28, 2011

Sedey Tahap Kojol

Last week received email dr Elis..Nak tau, baju yg Nor order dah sampai..happy nye gue -_-penantian selama lebih sebulan jugak..akhirnya baju ku dah sampai..

See...email dr Elis....tapikan apa yg Nor sedey kan sngt..sepatutnye kena ler happy..

wuargggggggghhhhhh...Gue x pat nak transfer money sbb no tel gue celcom tu dah kena block **sapa suh x topup..wat malu aja..gaji riban2 tapi kedekut nak topup

Adoit baru gue teringat..selama Mak stay kat cni lebey kurang 2 bulan gue terlupe nak nopup..yelah selama ni nopup pun sbb mak duk kmpg..dah die duk cni wat pe nak nopup..topup pun bukan nak call sape2 pun..**nmpk sngt Nor x heran pun ada HP ker x de..cukup ler received call aje

nak call hubby pun kadang2 hubby kol kite..klu nak kol die pun kadang2 pakai ofisnye phone **kantoiiiiiii...huhu

so...baju gue..tunggu lagi 2/3 ari lagi ler....nnt nak kena pg maybank transfer money terus..

2 comments:

ct wawa said...

laaaa..ingat kan sedey tahap kajol..gempak tu ntry tajuk cam tu

Cik Puan Nor said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring